miércoles, 28 de septiembre de 2011

MIRADOR DE PADIN - UNIVERSIDÁ DE SANTIAJO

Esta semana tócanos na casa (pa a semana creo que temos que volver a Calofornia). O noso rival é o Universidá, que volveu este ano á División de Honor. O oitro día janaron en Negreira 0-1 (ijual que nós) e teñen 3 puntos (ijual que nós) así que ten pinta de partido ijualado aínda que despois ijual nos meten 7. Vamos a intenter sejir ca nosa racha de 1 partido consecutivo sin perder na casa e ir sumando, que falta van faser os puntos.

En prinsipio o partido está pa as 17:29 na Fieiteira porque temos de teloneros ós infantiles do Riveira - Esclavitú. Si hubera aljún cambio xa o iriamos poñendo aquí. Ide confirmando asistencia.

Como esta semana despois do partido non xojan nin Madrid nin Barça si queredes encarjamos aljo pa picar no restaurante Fraja, así que si a aljén lle apetese ou non vai quedar que o dija tamén pa ver si lle encarjamos pa catro ou pa 15.

1 saludo compañeiros

24 comentarios:

1. Espero que a directiva comunique si se confirma este horario e avise ós rivales e árbitro xa que o sábado xa é octubre e cambia o horario oficial dos partidos

ResponderEliminar
  2. Eu vou ó partido e quedo ós pinchos

3. Eu vou ao partido pero non creo que poda quedar aos pinchos

4. Horario confirmado 17.30 h, rivales e agrupación avisados.
    Asistencia o partido no aire ainda que espero ir .
    Ultimo mensaxe que mando como cuarentañero

5. Confirmo asistensia ao partido, supoño que tamen aos pinchos, ainda que teña que oir a miña muller as 4:30 da tarde cando me vaia, "bueno supoño que xa non nos vemos ata o domingo". Miguel, xa podes subir ainda que sea so aos pinchos, para que sexan os primeiros que pajas como cincuentañero.
    Felisidades looooo

6. Contade conmigo para todo (xojar e pinchos). Awuriño

7. Lojo, ¿ti ves xojar?, e que non quedou moi claro.....

8. YO TAMBIEN VOY A JUGAR. NO ME QUEDO A LOS PINCHOS!!

9. vou jugar y no a los pinchos

10. Confirmo partido y birra/pincho

11. Parese ser que hai aljún problema á hora de publicar os comentarios. Amin funsioname ben. Eu sempre poño ocomentario e despois o nombre e non me pon problemas. marquitos fasía ó revé e non lle deixaba. Esperemos que a faltta de confirmasións sea por este motivo e mañán seamos sufisientes

12. Yo voy y quedo al pincho

13. Hai rumores de que o noso cantante (perdón, porteiro) - entrenador vai faltar por sejunda ves en 5 temporadas a un partido porque disque ten boda. Hai que ter cara.

14. Nos vemos mañana para ganar y brindar.

15. e esperemos que o home ese que acaba de cumplir medio sijlo teña un detalliño mañán cos compañeiros...

16. Esa crónica, cuchilla!!!

17. A ver Jesús. O que tes que faser é deixar en pas ós pobres dos lanjostinos e vir pa a casa dunha ves pa evitarme estrujar a cabesa intentando encontrar aljo de fútbol que contarche.

Empesemos. A 1ª sorpresa chejou antes de empesar. Presentámonos con 22 homes. Os únicos ausentes eran o impresentable de Fransisco e máis ti. O máis sorprendente foi ver no vestuario antes de empesar o partido a Mario e ¡¡¡a Cipri!!!. O de este último ten explicasión xa que dixenlle que o partido era pa as 5 cando en realidá era pa as 5:30 por eso chejou ás 5:01.
    Sejundo detalle sorprendente. O equipo visitante aljo reclamou no descanso pois disque tíñamos "solo" 21 xojadores anotados e xojamos 22. Tiñan a súa rasón pois Lojo chejou co partido xa empesado. O que máis extraña é como se enteraron de que tíñamos 21 anotados e se tomaron a molestia de contar que eramos 22, pero bueno, hai xente pa todo.

RTespecto ó partido foi bastante aburrido. Entre que fasía un calor que nin en Mosambique, un equipo non quería xojae e oitro non sabía foron pasando os minutos sin unha ocasión clara que contar na primeira parte. Na sejunda máis ou menos ijual, hasta que as forsas empesaron a flaquearlle a eles antes que a nós (pa aljo tíñamos 11 cambios) e no último cuarto de hora foi cando se pudo ver aljo de fútbol. O serto é que eles puderon adiantarse en dúas ocasións (unha parouna Kiko e oitra foi ó poste) pero nesta ocasión o fútbol devolveulle ó Universidade o mismo que eles ó fútbol: NADA. Faltando uns 15 minutos unha xojada bastante desente terminou cun sentro creo que de Marchi ou Jorge desde a banda esquerda, que ó final rematou Jose desde o borde da área metendo o primeiro. Este jol fixo que saliran un pouco da súa juarida e 5 minutos despois Pepiño e Ruiz fixeron unha boa xojada que rematou o noso pichichi Jorge sentensiando o partido.

Pouco máis que contar e esperamos que te unas á plantilla polo menos pa o sijiente partido na casa, aínda que si sábado ques vir a Calo tamén serás moi bienvenido. 1saludo

18. Ok Delpera, o de ver o vestuario tan concurrido, sempre e unha boa noticia.
    O próximo sábado a hora do partido, creo que estarei sobrevoando o norte do continente Africano. Ainda non me confirmaron o billete, pero espero que sexa o finde. Tiña esperanzas de irme a mediados de semana, pero xa foron o carallo.